....................................................Tarieven

Er is een grote variatie in zowel financiële als administratieve vraagstukken waar u als ondernemer voor staat. Dit begrijpt 2BI-finance en kan u daarom op diverse manieren professioneel ondersteunen tegen aantrekkelijke tarieven.

Het bijhouden en verwerken van uw administratieve verplichtingen kan middels het standaard pakket van 2BI-Finance en is al mogelijk vanaf € 550,- excl. BTW per jaar. Ons pakket is speciaal voor u als ondernemer / ZZP-er ontworpen. Het bied u de mogelijkheid op eenvoudige, juiste en snelle manier de administratie te verwerken.

2BI-Finance heeft het pakket opgenomen in vier van haar producten met bijbehorende diensten namelijk:

- Basis pakket
- Plus pakket
- Uitgebreid pakket
- All-In pakket

U bent, afhankelijk van uw wensen en tijd, in staat de juiste keuze te maken voor het product dat het beste bij u past. Voor een compleet overzicht van inhoud en prijzen van de vier producten van 2BI-Finance kunt u onderstaande overzichten selecteren.

..Matrixoverzicht van de standaard producten en diensten van 2BI-Finance
..Producten en tarieven van 2BI-Finance

Daarnaast is er voor u altijd ruimte voor maatwerk en kan 2BI-Finance altijd meedenken, helpen en ondersteunen op tal van andere administratie en financiële vraagstukken. In overleg kan altijd onderzocht worden waarmee 2BI-Finance u van dienst kan zijn en welk voordelig tarief daaraan zal hangen......................................................................................................Indien nodig download hier PDF reader

 
Home
 
Wie zijn wij  
Administratie  
Excel    
Audit   
Strategie & Analyse
Belastingaangifte
Tarieven
 
Contact
     
2BI-Finance.nl © 2009 • Privacy Policy • Terms of Use