.....................................Excel


Microsoft Excel wordt vaak gedefinïeerd als een digitaal spreadsheet programma. Een stukje software waarin men berekeningen kan uitvoeren en opslaan. Veel ondernemers (MKB/ZZP) hebben dit programma al geïnstalleerd op de computer, maar gebruiken het zelden.

Wij van 2BI-Finance zijn ervaren Excel-gebruikers. Naast de standaard Excel toepassingen hebben wij ook kennis van de complexe gebruikerstoepassingen. Onze kennis en ervaring willen we graag met u delen zodat u ook de voordelen van Excel ontdekt, inziet en kunt gebruiken.

Excel is namelijk uitermate geschikt om:

  • Data-gegevens op te slaan

  • Data te bewerken

  • Data om te zetten naar informatieve rapportages

  • Data te Koppelen uit/met verschillende informatiebronnen

Bovenstaande aspecten zijn essentieel bij het verkrijgen goede management informatie en verhogen het inzicht in uw onderneming. Beslissingen worden niet zomaar genomen, maar op basis van goede informatie. 2BI-Finance zorgt dat u de juiste management informatie heeft waardoor u in staat bent om goed, snel en daadkrachtig te sturen naar het gewenste resultaat.

De diversiteit en de mogelijkheden van Excel-toepassingen zijn erg groot. 2BI-Finance kan altijd voor u als MKB-er of ZZP-er een passende Excel-oplossing ontwikkelen als u speciale wensen of behoeten heeft.

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van Excel toepassingen van 2BI-Finance.

 

 
Home
 
Wie zijn wij  
Administratie  
Excel    
Audit   
Strategie & Analyse
Belastingaangifte
Tarieven
 
Contact
Beweeg de muis over de plaatjes!

Dashboard


Tijdregistratie

Management informatie

Excel met Macro's
 
2BI-Finance.nl © 2009 • Privacy Policy • Terms of Use