.....................................Administratie


“Rompslomp”, “Tijdrovend”, dit zijn enkele kreten die vaak met een administratie in verband worden gebracht. 2BI-Finance kan u laten inzien dat het voeren van een administratie niet moeilijk, tijdrovend of vervelend hoeft te zijn. Het is een essentieel onderdeel van uw onderneming dat juist kan bijdragen aan een positief resultaat.

Onze standaard administratie-oplossingen zijn ontwikkeld in Excel en zijn breed toepasbaar voor zowel het MKB als ZZP. Afhankelijk van uw onderneming kunnen wij deze verfijnen of aanpassen zodat het administreren nog maar een fractie van uw tijd kost.

Ondernemers-verplichtingen zoals BTW-aangiftes, jaarrekeningen en overige administratieve verplichtingen kunnen met de producten van 2BI-Finance makkelijk gerealiseerd worden. Het afronden is daarna enkel een kwestie van invullen op de site van de belastingdienst. 2BI-Finance kan verder ook rapportages koppelen aan data uit uw administratie. Dit vergroot het inzicht in uw onderneming en kan een voorsprong op uw concurrenten betekenen.

Heeft u het gevoel dat uw administratie reeds op orde is, maar wilt u toch gebruik maken van onze kennis en ervaring, dan is dit uiteraard mogelijk. 2BI-Finance denkt met u mee en loopt uw administratieve processen door. Maatwerk oplossingen zoals administratieve tools kunnen wij voor u ontwikkelen. Ze geven een beter inzicht in uw administratie en dragen positief bij aan de ondernemingsprocessen.

 

 

 
Home
 
Wie zijn wij  
Administratie  
Excel    
Audit   
Strategie & Analyse
Belastingaangifte
Tarieven
 
Contact
Beweeg de muis over de plaatjes!

Administratie


BTW aangifte

Kostenoverzicht

Jaarstukken
 
2BI-Finance.nl © 2009 • Privacy Policy • Terms of Use